• Bosshardtjes consument

Bosshardtjes

Roomboter kaneelkoekjes ❤️
Om gebroken hartjes te voorkomen verzenden we ze alleen per omdoos van 6 consumentendoosjes, ieder gevuld met 16 Bosshardtjes.

37,50
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW.
Delen:

Bosshardtjes

Dit koekje vertegenwoordigt het tweede koekje in de familie van Amsterdamse lieve koekjes dat staat voor 'goed zorgen voor de stad en voor elkaar'. 

Majoor Bosshardt

Het Bosshardtje is een roomboter kaneelkoekje vernoemd naar Majoor Bosshardt, die in 2009 verkozen werd tot Grootste Amsterdammer aller tijden. De unieke smaak van het Bosshardtje is geïnspireerd op de thee met kaneelbeschuit die Majoor Bosshardt serveerde tijdens haar gesprekken met dak- en thuislozen, verslaafden en sekswerkers op de Wallen in Amsterdam.

Majoor Alida Bosshardt was een bijzondere vrouw, die helemaal in haar element was op het moment dat zij iets voor kwetsbare mensen kon betekenen. Daarmee inspireert ze vandaag de dag nog vele Nederlanders en heilssoldaten. Haar verhaal wordt vertelt in het Majoor Bosshardthuis in Amsterdam. 

Afname per zes consumentendoosjes

Ieder verkocht Bosshardtje draagt ‘in het klein’ bij aan de goede doelen van het Leger des Heils. Door de Bosshardtjes te kopen, help je mee om verbinding in de buurt en tussen mensen te stimuleren. De hartvormige roomboter-kaneelkoekjes worden geleverd per zes mooi vormgegeven doosjes met elk zestien versgebakken koekjes.